Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderen in Zeeland

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale kunt u vergaderen in Zeeland. Het hotel in Sluis beschikt over multifunctionele vergaderruimtes die voorzien zijn van de nodige gemakken. Deze vergaderlocatie biedt een totale capaciteit voor 250 personen. Bovendien staat ons gemotiveerde personeel graag voor u klaar.

Succesvol bijeenkomen

Wilt u brainstormen met uw zakelijke partners? Of wilt u de teamspirit van uw personeel versterken? Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale biedt tal van mogelijkheden die perfect aansluiten op uw gelegenheid. Voor elke soort bestemming is er tevens een passende zaal. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, zijn er kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering en zijn er lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel ligt op de grens van Nederland en België in de provincie Zeeland. Door de unieke ligging is een uitstapje naar Brugge met uw team één van de mogelijkheden. Tijdens uw verblijf maakt u uiteraard gebruik van gratis WiFi in het hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

Diverse multifunctionele vergaderzalen tot 250 personen - 64 hotelkamers

 

Theater

Tot 130 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 90 personen

U-vorm

Tot 60 personen

Carré

Tot 70 personen

Diner

Tot 100 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Uitwaaien op het strand van Cadzand
 • Maak een stadswandeling door Sluis
 • Wijnproeverij samen met uw collega's
 • Oud-Hollandse spelen en zeskamp

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.