Heerlijk uit eten bij Restaurant Johan HendrikCulinair genieten in Sluis

Reserveer een tafel

Over Restaurant Johan Hendrik

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale beschikt over een à la carte restaurant genaamd Johan Hendrik, vernoemd naar de woordenboekmaker van de Dikke Van Dale. Het restaurant is ingericht in de stijl van Louis XIV. U kunt hier onder andere genieten van een uitgebreide lunch of smakelijk diner. Culinaire liefhebbers zullen verrast zijn door de originele gerechten op de menukaart. Ons keukenteam zorgt met passie voor de juiste samenstelling en bereiding van heerlijke, gezonde en seizoensgebonden maaltijden.

Kelderbar en terras

Na het diner kunt u nog een afzakkertje drinken in de gezellige kelderbar of nagenieten in de bibliotheek met open haard. Met zonnig weer kunt u op ons terras genieten van een kop soep, een belegd broodje of warme chocolademelk met slagroom.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:30-10:30
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 11:00
  • Lunch: 12:00-17:00
  • Diner: 17:30-21:00

 

 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.